Contra gezocht…

Gezocht: contrafagot te leen/te huur van november of december t/m begin maart
Lieve fagottisten,
de contrafagot vind ik het meest fantastische instrument dat er bestaat en het is dan ook al lange tijd mijn vurige wens om een keertje contra te mogen spelen in een orkest. Ik speel fagot bij Harmonieorkest Wilskracht in Amersfoort en ons komende project is wel heel bijzonder: we gaan samen met een theatergroep een muzikale bewerking van King Lear uitvoeren. De muziek wordt nieuw gecomponeerd en de componist heeft speciaal voor mij een ontzettend gave contrafagotpartij geschreven! Mijn droom ligt nu dus haast voor het oprapen, maar er is nog een kleine hindernis: we hebben nog geen contrafagot…
Dus: wie o wie wil zijn contrafagot aan mij uitlenen/verhuren? We zijn helaas geen rijke vereniging, maar er is wel wat budget voor vrijgemaakt. Ik zou het instrument nodig hebben t/m 8 maart, want dan is de laatste uitvoering, en hoe eerder ik ermee aan de slag kan, hoe fijner het natuurlijk is. Wie helpt me mijn grote droom waarmaken?
Reacties graag naar djlyczak@hotmail.com of bel/app 0623278830. Alvast zeer hartelijk bedankt!
Met muzikale groet, Dominique Lyczak