vacature 1e fagot Marinierskapel

De Marinierskapel (standplaats Rotterdam) is het veelzijdige muzikale visitekaartje van de Koninklijke Marine. Dit professionele harmonieorkest bestaat uit 53 mannen en vrouwen die een diversiteit aan speelstijlen beheersen en zowel in orkestverband als in ensemblevorm optredens verzorgen. Chef-dirigent en artistiek leider is majoor der marinierskapel Arjan Tien. De primaire taak van de Marinierskapel is het muzikaal opluisteren van het militair ceremonieel.

Bij het grote publiek is deze ‘specialist in veelzijdigheid’ vooral bekend geworden door de vele concerten, plaat- en cd-opnamen, radio- en tv-optredens en taptoes. Ook over de landsgrenzen is het orkest een graag geziene gast. Nadere informatie en een agenda met de openbare optredens zijn onder meer te vinden via www.marinierskapel.nl en www.facebook.com/marinierskapel

De Marinierskapel heeft binnenkort een vacature voor 1e fagot.

FUNCTIE-EISEN
Je bent een ervaren musicus met affiniteit voor diverse soorten muziek. Je beschikt over het diploma Conservatorium Master of Music of speelt op een gelijkwaardig niveau. Je hebt de Nederlandse nationaliteit en dient in beginsel te voldoen aan de militaire basiseisen.

ZIJ BIEDEN
Je wordt aangesteld als beroepsmilitair voor een periode van 12 maanden in de rang van korporaal bijzondere diensten muzikant. Een aanstelling voor onbepaalde tijd behoort in de loop van je carrière tot de mogelijkheden.

PROCEDURE
De eerste selectie vindt plaats op basis van je ingezonden reactie. Daarna volgt mogelijk een muzikale kennismaking door middel van een individueel en/of orkestproefspel. Een sollicitatiegesprek, medische keuring, sporttest en een psychologisch onderzoek behoren ook tot de selectieprocedure.

Het proefspel voor deze functie zal worden gehouden op maandagmiddag 29 mei 2017.

In de eerste ronde van het proefspel wordt gevraagd het 1e deel van het fagotconcert van Mozart of het 1e deel van het fagotconcert van Weber. (kandidaat mag zelf kiezen)

SOLLICITEREN
Voor algemene informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met kapelmeester eerste luitenant P. Bongaerts, telefoon 06 20302461.

Je sollicitatie met CV moet voor 8 mei 2017 ingezonden aan de commandant van de Marinierskapel der Koninklijke Marine, majoor der mariniers A. Doosjen via het email-adres aj.doosjen@mindef.nl